Chi Works

Een visuele identiteit die de verschillende facetten van de moderne krijgskunst Dao Lu laat zien.

Opdracht

Chi Works geeft coaching, training en workshops in Dao Lu. Dao Lu is een moderne krijgskunst gericht op het oplossen van conflicten zonder iets te doen. Het gaat om jezelf, de omgeving en de ander. Binnen Dao Lu worden trainingen gedaan in Chi Kung, Tai Chi en Lu Kung Fu. Dao lu staat voor de natuurlijke weg, de weg van de minste weerstand. Voor Samir heb ik dit concept vertaald naar een visuele identiteit waar de weg en de verschillende paden zijn gevisualiseerd.

Discipline
Visuele identiteit
Webdesign
Webdevelopment
Opdrachtgever
Samir Rawas Sarayji

De drie stromen Chi Kung, Tai Chi en Lu Kung Fu vormen samen Dao Lu.

Voor deze stromen zijn drie sublogo’s ontwikkeld. Deze zijn los te gebruiken om de verschillende stromen te ondersteunen in de communicatie, zowel in print als online.

Naast het ontwerpen van de identiteit heb ik ook de website ontworpen en ontwikkeld. Hier kun je terecht voor meer informatie over Dao Lu, workshops, training en persoonlijke coaching. Het beeldgebruik is ondersteunend en subtiel in de vormgeving opgenomen. Daarnaast biedt het ruimte voor de persoonlijke fascinaties van Samir, lezen en schrijven,  aan de hand van een bibliografie en een blog.